facebook

Stalcoatings

Uiterst hygiënische stalvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe stalvloer of is uw huidige vloercoating in de stal toe aan renovatie? Zoek dan niet verder want Mesa HyCo heeft voor elke veehouderij een geschikte stalvloer voor elke ruimte van de stal.

Stalcoatings voor de agrarische sector

Speciaal voor bedrijven in de agrarische sector heeft Mesa HyCo uiterst hygiënische stalvloer coating. Onze hygiënische coatings kunnen niet alleen op de stalvloeren maar ook op de wanden worden aangebracht. De vloer- en wandcoatings worden vloeistofdicht en glad afgewerkt, waardoor het schoonmaken stukken eenvoudiger en sneller gaat. Belangrijk is dat uw vee hierdoor ook minder te maken heeft met bacteriën en is de kans op ziektes, virussen en infecties vele malen kleiner..

Pijl rechts

Meer informatie of deskundig advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

biggenstal
coating vleesvarkenstal
wandcoating
varkensstal coating

Voordelen van stalcoatings

Stalcoatings zijn vloercoatings (of wandcoatings) voor stallen die in elk agrarisch bedrijf uitstekend tot hun recht zullen komen. Onze coatings komt u daarom vaak tegen op varkenshouderijen, rundveehouderijen en pluimveehouderijen. Dit is natuurlijk niet zonder reden want de stalvloer coating brengen namelijk vele voordelen met zich mee. Zo zijn onze stalvloeren hygiënisch, naadloos gelegd, vloeistofdicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ook kunnen onze stalcoatings in verschillende antislip gradaties worden afgewerkt, van glad tot antislip. Een glad of licht antislip oppervlak is overigens vele malen makkelijker schoon te maken/spuiten, wat minder water en tijd kost.

De stalvloer helpt u om uw stallen te verduurzamen en om ervoor te zorgen dat uw vee een veiligere leefomgeving zal hebben. Mesa HyCo is gespecialiseerd in het aanleggen van vloer- en wandsystemen in de agrarische sector en plaatst coatings voor varkensstallen, rundveestallen en pluimveestallen. U kunt bij ons terecht voor o.a. stalvloer voor uw voerpad, kraamstal, biggenstal, vleesvarkensstal, opfokstal en de paden op uw veehouderij.

App Mesa Coatings

Benieuwd naar onze HyCo projecten

Via deze app kan je browsen in onze HyCo projecten. Open deze op je smartphone om ook de projecten in jouw buurt makkelijk te bekijken.

Stalcoatings voor de professionele veehouderij

Stalvloer coating voor voergangen, ook wel voergangcoating genoemd, wordt aangebracht op voergangen in veestallen voor een betere voeropname. Andere bijkomende voordelen zijn: een verbeterde diergezondheid door een hogere weerstand, minder restvoer, hogere melkproductie bij koeien en minder broei.

Mesa HyCo biedt coatings in de vorm van stalcoatings voor de professionele veehouderij. Onze oplossingen zijn geschikt voor varkenshouderijen, rundveehouderijen en pluimveehouderijen. Als professionele veehouder kunt u bij ons terecht voor zowel vloercoatings als wandcoatings voor uw veehouderij. Onze oplossingen worden vaak toegepast in bijvoorbeeld varkensstallen of biggenstallen.

Waarom stalcoatings?

Na een verloop van tijd kunnen scheurtjes op een reguliere vloer ontstaan, wat uiteraard nadelig is voor uw vee. Met de stalvloer van Mesa HyCo zijn deze scheurtjes verleden tijd. Het materiaal van onze coatings is namelijk flexibel doordat wij gebruik maken van speciaal hars. Hiermee kunnen wij de vloer en de wanden van uw veehouderij op een professionele wijze afdichten, waardoor deze volledig vloeistofdicht worden.

Vele (intensieve) veehouderijen werken met beton. Beton is een materiaal dat erg sterk is maar heeft wel een groot nadeel voor veehouderijen: het is een poreus product. Hierdoor kunnen allerlei micro-organismen en virussen zich bergen en wordt de vloer een bron van infecties. Tevens is beton onderhevig aan agressieve zuren. Deze problemen kunnen gemakkelijk verholpen worden door een coating over de vloer (en wanden) aan te brengen. Met de hygiënische coatings van Mesa HyCo kunnen bacteriën en virussen zich niet nestelen en houdt u uw vee gezond. Daarnaast is een gecoate vloer veel gemakkelijker en sneller te reinigen, door middel van bijvoorbeeld een hogedrukreiniger. Een groot bijkomend voordeel is een verbeterde voeropname. Eventueel kan er ook een antislip laag worden aangebracht voor extra veiligheid van zowel uw vee als uzelf. Alhoewel, een glad of een licht antislip oppervlak is makkelijker te onderhouden.

Is uw stal toe aan vernieuwing?

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden

Stalcoating nodig voor uw veehouderij?

Bent u op zoek naar een duurzaam en hygiënisch coatingsysteem voor uw stal? Bij Mesa HyCo kunt u terecht voor verschillende typen coatings voor uw stal. Onze coatings zijn toepasbaar in de professionele veehouderij bij onder andere varkenshouderijen, rundveehouderijen en pluimveehouderijen en zijn geschikt voor verschillende ruimten binnen uw veehouderij. Geïnteresseerd in onze stalvloer coating? Neem dan contact met ons op en wij maken een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

biggenstal

Varkenhouderij

Bekijk de mogelijkheden.

vleesvarkenstal

Rundveehouderij

Bekijk de mogelijkheden.

opfokstal

Pluimveehouderij

Bekijk de mogelijkheden.