facebook

Robotruimte coatingvloer
op de rundveehouderij

Uiterst hygiënisch, veilig en duurzaam

Waarom robotruimte coaten?

In de robotruimte zorgen de melkrobots voor arbeidsverlichting en minder stress. Echter, kan een (te) gladde en een vervuilde ondergrond zorgen voor flinke vertraging in de melkbeurten. Hygiëne en veiligheid zijn daarom uiterst belangrijk in de robotruimte. Door de vloer van uw robotruimte te coaten, zorgt u voor optimale hygiëne in uw robotruimte. Tevens draagt een coating ook bij aan de veiligheid van uw koeien door de antislip afwerking. Een coating zorgt ervoor dat uw koeien vaster op de grond staan, waardoor u comfortabeler en sneller kunt melken. Uw koeien zullen minder stress ervaren, wat uiteindelijk leidt tot betere prestaties.

Een goede stap richting de HyCare-methode

Door een hygiënische coating in uw robotruimte te plaatsen, zet u een goede stap in de juiste richting om de HyCare-methode binnen uw rundveehouderij toe te passen. HyCare, een initiatief van MS Schippers, streeft naar het hoogste niveau van hygiëne binnen veehouderijen. De coatings van Mesa HyCo zijn een onderdeel van het rundvee programma van HyCare voor poriënvrije oppervlakken.

Door het plaatsen van deze coating heeft u gezondere dieren, hoger dierenwelzijn, minder uitval, minder kosten, minder antibioticagebruik, betere prestaties en een sneller reinigingsproces. Daarnaast kan de coating gelegd worden tussen 2 melkbeurten door voor snelle applicatie. De coating is binnen 2 uur volledig uitgehard en beloopbaar.

Mogen wij u opbellen?

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Onze coating in de robotruimte

Voordelen van een coatingvloer in de robotruimte

Het coaten van de vloer van uw robotruimte brengt vele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen zijn de hygiënische eigenschappen en de veiligheid. Door de vloer van uw robotruimte te coaten creëert u vele voordelen:

  • Uiterst hygiënisch
  • Chemisch bestendig
  • In verschillende antislip gradaties af te werken
  • Bestand tegen melkzuren, mest en urine
  • Eenvoudig te reinigen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • 100% Vloeistofdicht
  • Snel en naadloos gelegd
  • Beschikbaar in meerdere kleuren

Onze coatings zijn niet alleen geschikt voor op de vloer van uw robotruimte, maar kunnen wij ook aanbrengen op de wanden. Daarnaast brengen wij de coating ook aan op o.a. de voergang, in de melkstal en in het tanklokaal.

Robotruimte vloer van Mesa HyCo

Mesa Hyco is uw specialist in hygiënische en duurzame kunststofvloeren voor de agrarische sector. De coatings die wij aanbrengen hebben vele voordelen voor bedrijven in de agrarische sector en zijn toepasbaar in verschillende ruimten binnen uw agrarisch bedrijf. Hierdoor heeft u een hygiënische, veilige oplossing die ook nog eens snel wordt gelegd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw veehouderij? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons op.