facebook

Hygiënische melkstalvloer
voor uw rundveehouderij

Een hygiënische, veilige en volledig vloeistofdichte vloer

Een coating als melkstalvloer

In veel melkveehouderijen wordt steeds vaker gekozen voor een kunststof coatingvloer in de melkstal en melkput en dat is niet zonder reden. Als rundveehouder weet u als geen ander waar een melkstalvloer aan moet voldoen en daar heeft Mesa HyCo goed naar geluisterd. Met ons ontworpen Mesa Fast vloersysteem creëert u een veilige en gezonde leefomgeving voor uw koeien.

De kenmerken van onze hygiënische melkstalvloer

Onze coating is uitermate geschikt voor de melkstal en wordt antislip afgewerkt zodat koeien geen kans hebben om uit te glijden. Daarnaast is deze vloer zeer hygiënisch, omdat de coating erg gemakkelijk is schoon te maken, 100% vloeistofdicht is en ook chemisch bestendig is. Doordat de coating naadloos wordt aangebracht, is de kans op bacteriën en schimmels aanzienlijk kleiner. Dit alles zorgt ervoor dat de vloer ook bestand is tegen urine, melkzuren en vocht.

Bovendien leggen wij de coating tussen 2 melkbeurten door en is deze binnen 2 uur al volledig uitgehard en klaar voor gebruik. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de tijden van het melken.

Verder is de melkstalvloer in verschillende kleuren beschikbaar, zijn er verschillende antislip gradaties mogelijk en gaat de vloer jarenlang mee. Door deze eigenschappen is deze vloer ook zeer geschikt voor de robotruimte, het tanklokaal, de voergang en overige ruimtes zoals de technische ruimte en de hygiënesluis.

Mogen wij u opbellen?

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Onze coating in de melkstallen

Alle voordelen van onze melkstalvloer

De coating die wij leggen is op basis van PMMA harsen, ook wel bekend als de troffelvloer. Deze melkstalvloer wordt vaak gekozen door rundveehouders door de vele voordelen:

  • Uiterst hygiënische en veilige oplossing
  • Makkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk
  • Vermindering bacteriële druk
  • Bestand tegen melkzuren, urine en mest
  • 100% vloeistofdicht en naadloos gelegd
  • Snelle applicatie en na 2 uur weer belastbaar
  • In verschillende antislip gradaties af te werken
  • Meerdere kleuren beschikbaar
  • Chemisch bestendig en mechanisch belastbaar

Melkstalvloer van Mesa HyCo

Mesa HyCo is gespecialiseerd in het leveren van hygiënische vloeren voor de agrarische sector. Zo zijn onze coatings geschikt voor elke ruimte op uw rundveehouderij. Onze vloeren zijn slijtvast en gaan jarenlang mee, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd in onze coatings of heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons op.