Opfokstal: optimale hygiëne met goede grip

Veilige anti-slip afwerking van hygiënische coatingsystemen

Hygiënische coatingsystemen voor in de opfokstal

Hygiëne is in de opfokstal van essentieel belang, maar vraagt om intensieve reiniging waarbij scheuren, naden en de poreuze structuur van het beton een grote uitdaging vormen. Ziektekiemen en andere micro-organismen kunnen zich daar gemakkelijk in nestelen, met een overlevingstijd tot wel 3 jaar. Voorkom dat ziekten zich ongemerkt kunnen ontwikkelen en maak tegelijkertijd de reiniging eenvoudiger. Maak in de opfokstal gebruik van onze hygiënische coatingsystemen voor de varkenshouderij.

Gemakkelijker schoon te houden

Wij combineren volledig hygiënische vloeren en wanden tot dierhoogte met een speciale anti-slip afwerking. Een veilige keuze voor uw dieren, die u gemakkelijker schoon kunt houden. Geef micro-organismen en vuil geen kans zich op te hopen. De ideale keuze voor uw opfokstal en andere compartimenten binnen het bedrijf, door de marktleider voor agrarische bedrijven.

Voordelen van hygiënische coatings op de biggenafdeling

Hoge chemische belastbaarheid
Beton heeft een poreuze structuur en is erg gevoelig voor zuren. Onze coatings combineren de stevigheid van beton met de chemische belastbaarheid van een gunstig kunststof.

Duurzame vloerafwerking: langere levensduur
Kras- en stootvast, enorm sterk en daarmee de ideale basis voor een lange levensduur. Een duurzame vloer- en wandafwerking met een hoogwaardige kunststof coating.

Veilige ondergrond dankzij anti-slip
Meer grip voor uw biggen en varkens, waarmee u uitglijden en huidbeschadiging kunt voorkomen. De veilige keuze op de vloer en de wand.

Lagere infectiedruk van het beton
Geen last van ophopend vuil of ziektekiemen die ondanks de reiniging achterblijven. Een mooie gladde afwerking om optimaal te kunnen schoonmaken.

Optimale hygiëne: makkelijker reinigen
Een optimaal hygiënische varkenshouderij, die u sneller en makkelijker kunt reinigen. Minder arbeids- en energiekosten voor een schonere omgeving.

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Marktleider voor agrarische bedrijven

We zijn marktleider voor agrarische bedrijven, waardoor we als geen ander weten waar u mee te maken heeft in uw varkenshouderij. We kennen de uitdagingen voor de opfokstal, net als voor andere belangrijke compartimenten. Bijvoorbeeld op het gebied van antibiotica-resistentie, waarvoor we hiermee een oplossing bieden. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen en hoe andere varkenshouderijen al gebruik maken van onze hygiënische coatingsystemen? Neem contact op, dan vertellen onze ervaren specialisten u daar graag meer over.

Meer informatie of deskundig advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.