Kraamstal: het hart van uw varkenshouderij

Hygiëne volgens de strengste protocollen

Voor een naadloze afwerking van vloer en wand

De kraamstal van uw varkenshouderij vormt het belangrijke hart van uw bedrijf, als kraamafdeling in een ziekenhuis. Dé plek waar hygiëne van het hoogste niveau dient te zijn, volgens de strengste protocollen die er gelden.

Wij zorgen met onze HyCo-systemen voor een naadloze afwerking van zowel de vloer als de wanden. Te verbinden met naadloze plinten, zodat ziektekiemen en andere micro-organismen zich nergens kunnen ophopen.

Voordelen van hygiënische coatings in de kraamstal:

Hoge chemische belastbaarheid
Beton heeft een poreuze structuur en is erg gevoelig voor zuren. Onze coatings combineren de stevigheid van beton met de chemische belastbaarheid van een gunstig kunststof.

Duurzame vloerafwerking: langere levensduur
Kras- en stootvast, enorm sterk en daarmee de ideale basis voor een lange levensduur. Een duurzame vloer- en wandafwerking met een hoogwaardige kunststof coating.

Veilige ondergrond dankzij anti-slip
Meer grip voor uw biggen en varkens, waarmee u uitglijden en huidbeschadiging kunt voorkomen. De veilige keuze op de vloer en de wand.

Lagere infectiedruk van het beton
Geen last van ophopend vuil of ziektekiemen die ondanks de reiniging achterblijven. Een mooie gladde afwerking om optimaal te kunnen schoonmaken.

Optimale hygiëne: makkelijker reinigen
Een optimaal hygiënische varkenshouderij, die u sneller en makkelijker kunt reinigen. Minder arbeids- en energiekosten voor een schonere omgeving.

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Marktleider voor agrarische bedrijven

Bij Mesa Coatings kennen we de belangrijke hygiëneprotocollen waar u aan dient te voldoen. We zijn al jaren marktleider voor agrarische bedrijven. Daardoor kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden voor uw varkenshouderij, afgestemd op de specifieke uitdagingen die u ervaart. Vertel ons uw wensen, dan adviseren onze ervaren specialisten u over de beschikbare oplossingen. De hygiënische coatings garanderen optimale hygiëne in de kraamstal, als basis voor meer bedrijfsresultaat.

Meer informatie of deskundig advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan voor 100% tevredenheid
Inventarisatie door ervaren experts
Uitdagingen worden in kaart gebracht
Vlekkeloze uitvoering van uw project
Klant blijft altijd centraal