facebook

Over Indufast

Mesa Hyco is onderdeel van Mesa Coatings,
expert op het gebied van coatingsystemen

Mesa HyCo onderdeel van Mesa Coatings

In de agrarische sector is het handhaven van hoge hygiëne standaarden zeer belangrijk. Een gepast coatingsysteem draagt hier zeker aan bij. Mesa Coatings is expert op het gebied van coatingsystemen voor alle branches. Voor de agrarische sector hebben wij Mesa Hyco in het leven geroepen. Een selectie van hoogwaardige coatingsystemen die speciaal voor de veehouderij is ontwikkeld. Deze HyCo systemen sluiten naadloos aan op de eisen en wensen van de klant maar voldoen ook aan de functionele eisen van de ruimten binnen de veehouderijen.

Mesa HyCo voor maximale hygiëne

Onze HyCo coating is specifiek ontwikkeld voor het waarborgen van maximale hygiëne in de veehouderij en pluimveehouderij. Wij beschikken over jarenlange ervaring waarbij onze coatings wereldwijd worden toegepast in talloze veehouderijen: van varkens en runderen tot kippen, kalkoenen en zelfs geiten. Dankzij onze uitvoerige ervaring zijn wij bij elk bedrijf in staat om maatoplossingen te bieden.

Mesa HyCo, expert binnen de agrarische sector

Mesa HyCo heeft jaren ervaring binnen de agrarische sector. Daardoor weten we als geen ander met welke uitdagingen u te maken heeft binnen de veehouderij. Bovendien testen we onze oplossingen voortdurend en werken we onafgebroken aan de verdere ontwikkeling en verbetering daarvan.

Kies voor een team van ervaren specialisten

We hanteren een heldere werkwijze. Met veel onderling overleg, een duidelijk logboek en heldere instructies om goed van start te kunnen gaan. Daarbij houden we rekening met zowel de temperatuur als de vochtigheid van de omgeving, voor de ideale omstandigheden om onze professionele hygiënische coatings aan te brengen. Kies voor een team van ervaren specialisten.

App Mesa Coatings

Benieuwd naar onze HyCo projecten

Via deze app kan je browsen in onze HyCo projecten. Open deze op je smartphone om ook de projecten in jouw buurt makkelijk te bekijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat er mogelijk is voor uw varkenshouderij, rundveehouderij of pluimveehouderij? Onze ervaren specialisten brengen graag gratis een vrijblijvende offerte voor u uit. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op met een passende aanbieding.

Onze voordelen

Geheel vrijblijvend
Vakkundig advies
Jarenlange ervaring
In de Benelux en Duitsland
Marktleider voor hygiënische coatingsystemen
Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module

Contact gegevens

Smaragdwerg 60
5527 LB Hapert
Nederland

sales@mesa-coatings.eu
+31 (0)85 401 8271

KvK: 17125887
BTW-nummer: NL808963995B01