facebook

Tanklokaal vloer voor
uw rundveehouderij

Een hygiënische, veilige en volledig vloeistofdichte vloer

Hygiënische vloer in het tanklokaal

Alle vloeren binnen uw rundveehouderij moeten voldoen aan bepaalde eisen, zo ook in het tanklokaal. Hygiëne in het tanklokaal is uiteraard erg belangrijk om een veilige werkomgeving te creëren. Bij Mesa HyCo zijn we hiervan volledig op de hoogte en onze coating systemen dragen daarom bij aan optimale hygiëne, volledig volgens het HyCare rundvee programma voor poriënvrije oppervlakken, een initiatief van MS Schippers.

Mesa Fast vloersysteem

Onze coating wordt direct op de bestaande vloer in het tanklokaal aangebracht, volledig naadloos waardoor de vloer 100% vloeistofdicht is. De meest geschikte coating is ons Mesa Fast vloersysteem, beschikbaar in vele kleuren en in verschillende antislip gradaties af te werken. Deze antislip afwerking vergroot de veiligheid voor mens en dier en voorkomt uitglijden. Zo heeft u als rundveehouder de keuze om de vloer van elke ruimte anders af te werken, van glad tot volledig antislip.

Daarnaast is de coating zeer eenvoudig schoon te maken, onderhoudsvriendelijk en chemisch bestendig. Zo hebben melkzuren, urine en mest geen schijn van kans. Bovendien wilt u als agrarisch ondernemer het risico op uitbraken van ziektes en infecties minimaliseren. Goed om te weten is dat wij ook hygiënische wandoplossingen leveren die aanzienlijk bijdragen aan de reductie van kiemdruk en bacteriële druk. Tevens brengen wij de coating binnen één dag aan, met de mogelijkheid om deze tussen 2 melkbeurten door te leggen en is deze volledig uitgehard en beloopbaar na 2 uur.

Mogen wij u opbellen?

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Onze coating in de tanklokalen

Voordelen van een coating in uw tanklokaal

Onze Mesa Fast coating die wij in het tanklokaal leggen is op basis van PMMA harsen. Deze coating is uiterst sterk, slijtvast en duurzaam. Ons team van ervaren experts plaatst de vloer in één dag en bewaakt de kwaliteit zorgvuldig. Kiest u voor een coating van Mesa HyCo, dan kiest u voor een coating met vele voordelen:

 • Uiterst hygiënische en veilige oplossing
 • Makkelijk te reinigen
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Vermindering bacteriële druk
 • Reductie van de kiemdruk
 • Bestand tegen melkzuren, urine en mest
 • Volledig vloeistofdicht en naadloos gelegd
 • Snelle applicatie en na 2 uur weer belastbaar
 • In verschillende antislip gradaties af te werken
 • Meerdere kleuren beschikbaar
 • Chemisch bestendig

Tanklokaal vloer van Mesa HyCo

Mesa HyCo is gespecialiseerd in het leveren van hygiënische en duurzame coatings voor agrarische bedrijven. Zo hebben we ook coatings die uitermate geschikt zijn voor o.a. de voergang, de robotruimte en de melkstal. Bent u geïnteresseerd in onze coatings of heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons op.