Biggenafdelingen: hygiëne en veiligheid

Hygiënische coatingsystemen voorzien van een anti-slip laag

Coatings voor de biggenafdeling

Hygiëne en veiligheid gaan nergens zo duidelijk hand in hand als op de biggenafdeling. Biggen zijn extra vatbaar voor ziektekiemen en andere schadelijke micro-organismen, waardoor een goede bescherming daartegen essentieel is. Onze hygiënische coatingsystemen maken een grondige reiniging eenvoudiger, zodat u netjes voldoet aan de belangrijke vereisten op dit gebied.

Voorzien van diervriendelijke antislip laag

Bovendien maken we gebruik van granulaat voor een speciale anti-slip afwerking. Het voorkomt dat de biggen kunnen uitglijden of huidbeschadiging kunnen oplopen. Creëer een veilige omgeving voor de biggen tot circa 8 kilo, die onze ervaren specialisten graag voor u afstemmen op uw specifieke wensen of de uitdagingen waar u mee te maken heeft.

Voordelen van hygiënische coatings op de biggenafdeling

Hoge chemische belastbaarheid
Beton heeft een poreuze structuur en is erg gevoelig voor zuren. Onze coatings combineren de stevigheid van beton met de chemische belastbaarheid van een gunstig kunststof.

Duurzame vloerafwerking: langere levensduur
Kras- en stootvast, enorm sterk en daarmee de ideale basis voor een lange levensduur. Een duurzame vloer- en wandafwerking met een hoogwaardige kunststof coating.

Veilige ondergrond dankzij anti-slip
Meer grip voor uw biggen en varkens, waarmee u uitglijden en huidbeschadiging kunt voorkomen. De veilige keuze op de vloer en de wand.

Lagere infectiedruk van het beton
Geen last van ophopend vuil of ziektekiemen die ondanks de reiniging achterblijven. Een mooie gladde afwerking om optimaal te kunnen schoonmaken.

Optimale hygiëne: makkelijker reinigen
Een optimaal hygiënische varkenshouderij, die u sneller en makkelijker kunt reinigen. Minder arbeids- en energiekosten voor een schonere omgeving.

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Marktleider voor agrarische bedrijven

Mesa Coatings is al jaren marktleider voor agrarische bedrijven. Wij weten waar de hygiënische coatings voor uw varkenshouderij aan dienen te voldoen, bijvoorbeeld op de biggenafdeling. Daarom combineren we de vloeistofdichte vloer en wand met een anti-slip afwerking, die bijdraagt aan zowel de hygiëne als de veiligheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies op maat door een van onze ervaren specialisten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Meer informatie of deskundig advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan voor 100% tevredenheid
Inventarisatie door ervaren experts
Uitdagingen worden in kaart gebracht
Vlekkeloze uitvoering van uw project
Klant blijft altijd centraal