facebook

Hygiënische coatings
oplossing voor het tegengaan van antibiotica-resistentie

MESA HYCO
hygiënische coatingsystemen

“De basis voor elke professionele varkenshouderij”

Mesa HyCo hygiënische coatingsystemen zijn geschikt voor de professionele varkenshouderij. Voor maximale duurzaamheid en hoge chemische bestendigheid. Optimaal hygiënisch dankzij kwalitatief hoogwaardige producten. Goed georganiseerd uitgevoerd, voor een naadloze afwerking van vloeren en wanden. Dé basis voor meer bedrijfsresultaat.

Meer informatie of deskundig advies nodig?

Benieuwd hoe onze hygiënische coatings voor uw varkenshouderij helpen de bedrijfsresultaten te verbeteren? Neem contact met ons op, ook bij specifieke vragen over onze hoogwaardige coatingsystemen en het aanbrengen daarvan.

Contact gegevens

Mastbos 7
5531MX Bladel
Nederland

sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271

KvK: 17125887
BTW-nummer: NL808963995B01

Voordelen van onze coatings

Chemische bestendig

Slijtvast

Duurzaam

Onderhoudsvriendelijk

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

HyCo: hygiënische coatingsystemen

HyCo is niets meer dan de afkorting voor de hygiëne die u hoog in het vaandel heeft staan, met behulp van onze coatings. Beton voor de vloer en de wand heeft poriën, waarin micro-organismen tot wel 3cm diep kunnen doordringen. Met reguliere ontsmetting en reiniging kunt u dat onmogelijk effectief aanpakken. Vanwege de overlevingstijd van 3 jaar kan dit na verloop van tijd tot ziektekiemen en andere problemen leiden.

Voor veel varkenshouders zijn naden en scheuren in betonnen vloeren en wanden een bron van ergernis, net als de aansluitingen van de vloer op de wand en die op de bodemroosters. Wij zorgen voor naadloze aansluitingen, zodat u die eindelijk goed kunt reinigen en er geen vuil water meer terug de kieren in kan lopen. Voorkom dat er besmettingsrisico’s achterblijven, met een coating voor de vloer en wand tot dierhoogte. De ideale basis voor meer bedrijfsresultaat, dankzij een snellere en meer grondige reiniging.

Voordelen van Mesa HyCo-systemen

Hoge chemische bestendigheid
De kracht van beton, gecombineerd met de chemische bestendigheid van een gunstig kunststof. Afdichting van de poreuze structuur van beton.

Duurzame keuze: lange levensduur
Kras- en stootvast, dankzij de hoogwaardige kwaliteit. Een investering in de toekomst, voor de garantie op een zo lang mogelijke levensduur.

Makkelijker reinigen: minder arbeidsintensief
Geen zorgen over kieren en naden of zelfs scheuren, om de vloer en wand sneller en makkelijker te kunnen reinigen.

Hoge mechanische belastbaarheid
Geschikt voor het gebruik van zware machines of zware belasting door uw dieren. Uitermate stevige coating op de bestaande betonvloer.

Naadloze afwerking van vloer en wand
Hygiënische coatingsystemen voor de vloeren en wanden in uw varkenshouderij. Met naadloze plint om de beiden te verbinden.

Jaren ervaring binnen de agrarische sector

Mesa Coatings heeft jaren ervaring binnen de agrarische sector. Daardoor weten we als geen ander met welke uitdagingen u te maken heeft binnen de varkenshouderij. Bovendien testen we onze oplossingen voortdurend en werken we onafgebroken aan de verdere ontwikkeling en verbetering daarvan.

We hanteren een heldere werkwijze. Met veel onderling overleg, een duidelijk logboek en heldere instructies om goed van start te kunnen gaan. Daarbij houden we rekening met zowel de temperatuur als de vochtigheid van de omgeving, voor de ideale omstandigheden om onze professionele hygiënische coatings voor de varkenshouderij aan te brengen. Kies voor een team van ervaren specialisten. Kies voor Mesa Coatings.

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.