facebook

In en om de stal, altijd schoon!

Dagelijks schoonmaken waarborgt de hygiëne

In de stal wordt wekelijks of bijna dagelijks schoongemaakt om een goede hygiëne te waarborgen.
Ook buiten het bedrijf is het erg belangrijk om alles goed te reinigen, om onder andere ongedierte te voorkomen.

Toch blijft er onder silo’s vaak restvoer liggen, dit kan nat worden en dan raakt het voer beschimmeld. Het wordt de ideale plek voor ratten en muizen met alle gevolgen van dien. Daarnaast is het natuurlijk ook geen frisse uitstraling voor je bedrijf.

Laadplaats

Een andere plek is de laadplaats, deze wordt wekelijks mechanisch en chemisch belast. Denk aan de laadklep van de vrachtwagen die continu op de vloer terecht komt, de varkens die er wekelijks overheen lopen, maar ook aan de aantasting van mest en zaagsel.

De bovenstaande oppervlaktes hebben vaak een ruwe of juist een gladde ondergrond. Bij een gladde ondergrond bestaat de kans op uitglijden voor mens en dier. Een ruwe ondergrond vergt vaak een intensieve reiniging (veel arbeidsuren en een hoog waterverbruik).

Mesa Fast

Mesa Coatings herkent deze veelvoorkomende situaties en zorgt ervoor dat de bovenstaande problemen voorkomen kunnen worden met het Mesa Fast Heavy Duty Antislip systeem.

Het systeem is namelijk volledig vloeistofdicht en in alle antislipwaarden af te werken om de juiste grip voor mens en dier te creëren. Daarnaast heeft de vloer de volgende voordelen:

  • Mechanisch belastbaar en chemisch bestendig (mest, urine reinigingsmiddelen).
  • In meerdere kleuren beschikbaar zodat de grens van buiten naar binnen wordt gemarkeerd.
  • Binnen één dag is de nieuwe vloer geplaatst, mits de temperatuur boven de -20 graden blijft.
systeem opbouw scherp-tekst-sharp
In en om de stal, altijd schoon
In en om de stal, altijd schoon
In en om de stal, altijd schoon

Vrijblijvende Offerte

Vraag gerust hier een vrijblijvende offerte aan, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken voor uw bedrijf. Wij brengen coatingvloeren aan binnen in elke ruimte van uw varkenshouderij en natuurlijk ook rondom uw veehouderij.

Wilt u graag de hygiëne verbeteren op uw veehouderij?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden.