facebook

Eierlokaal

Op pluimveehouderijen kan een eierlokaal niet ontbreken, deze is vaak gevestigd in het bijgebouw. De eieren worden via de stal naar het eierlokaal geleid. Hier worden ze gesorteerd en verpakt zodat ze klaar zijn om op transport te gaan. Maar waarom is het belangrijk om een eierlokaal van een hygiënische vloer te voorzien?

Schoonmaken en verbeterde efficiëntie

Het schoonmaken van een coatingvloer is erg eenvoudig, in tegenstelling tot een betonvloer of een tegelvloer. De vloer wordt namelijk snel schoon omdat naden en kieren worden afgedicht en de plinten uit hetzelfde materiaal bestaan zodat er een naadloze aansluiting ontstaat. Hierdoor blijven er geen vuil- en stof resten achter en wordt het schoonmaakproces gemakkelijker en efficiënter waardoor arbeidsuren worden bespaard.

Veiligheid

Het vloersysteem kan licht antislip worden afgewerkt. Hierdoor ontstaat er een veilige situatie, maar is de vloer toch makkelijk te reinigen. Bovendien is de vloer volledig vloeistofdicht, chemisch bestendig en kan deze er jaren tegenaan.

Een hygiënische coatingvloer is aan te brengen in nieuwbouwpanden, maar ook in bestaande ruimtes. De vloer is binnen één dag gelegd en binnen 2 uur uitgehard.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw veehouderij? Neem gerust vrijblijvend contact op.

In en om de stal, altijd schoon
In en om de stal, altijd schoon
In en om de stal, altijd schoon

Wilt u graag de hygiëne verbeteren op uw veehouderij?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden.