facebook

Betonrooster Coating

Zeer hygiënisch in alle stallen

Bent u op zoek naar een hygiënische coating voor uw nieuwe betonnen roosters of zijn uw huidige stalroosters toe aan renovatie? Dan bent u bij Mesa HyCo aan het juiste adres. Wij zorgen voor een hygiënische coatinglaag over de betonroosters, welke geschikt is voor iedere stal en ruimte op de varkenshouderij.

Betonrooster op de varkenshouderij

Als marktleider, met jaren ervaring in de agrarische sector, heeft Mesa HyCo speciaal voor de varkenshouderijen een uiterst hygiënische coating ontworpen. Deze coating brengen we aan op (bolle) vloeren, roosters en wanden. Op deze manier houdt u bacteriën en ziektekiemen op afstand en wordt de hygiëne in de stal geoptimaliseerd. De coating is geheel vloeistofdicht, zeer mechanisch belastbaar en makkelijk te reinigen.

Pijl rechts

Meer informatie of deskundig advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Hidden
  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
biggenstal Bentonrooster coating
coating vleesvarkenstal Bentonrooster coating
wandcoating
varkensstal coating Bentonrooster coating

Voordelen van een hygiënisch betonrooster

Door onze sterke focus op professionele varkenshouderijen weten wij als geen ander wat belangrijk is voor mens en dier. Zo is onze coating ontworpen om aan de belangrijke eisen te voldoen binnen uw varkensbedrijf. Denk hierbij aan dierenwelzijn, draagvermogen, veiligheid, sterkte maar ook hoe de uitwerpselen gemakkelijk kunnen worden doorgelaten.

Indien we de coating aanbrengen over de stalroosters, kunt u profiteren van de onderstaande voordelen. De coating is vloeistofdicht en kan in verschillende antislip gradaties worden afgewerkt. Met een lichte antislip afwerking creëert u een veilige leefomgeving voor uw dieren en kunt u de vloer eenvoudig reinigen, waardoor arbeid en water worden bespaard. De coating zorgt eveneens voor een kortere droogtijd van de compartimenten, zodat u sneller aan de slag kunt en een nieuwe ronde diergroep kunt opleggen. Tenslotte verlaagd coating de infectiedruk van het onderliggend beton van uw stalroosters.

App Mesa Coatings

Benieuwd naar onze HyCo projecten

Via deze app kan je browsen in onze HyCo projecten. Open deze op je smartphone om ook de projecten in jouw buurt makkelijk te bekijken.

Varkensroosters en biggenroosters

Door de verschillende eisen en regels moet er rekening worden gehouden met verschillende aspecten om het welzijn van uw dieren te waarborgen. Voorbeeld zijn speelmateriaal en de juiste roosters per diergroep. De coatings van Mesa HyCo zijn uitermate geschikt voor alle betonroosters en verhogen de hygiëne status naar een hoger niveau.

Coating voor uw betonrooster nodig?

Bent u op zoek naar de juiste manier om uw betonroosters in de stallen te laten voldoen aan de eisen die worden gesteld? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan, zodat we u kunnen voorzien van deskundig en persoonlijk advies met betrekking tot hygiëne in uw stallen. Heeft u vragen over coating op uw vloeren, wanden of in andere ruimtes op uw veehouderij? Dan kunt u daar uiteraard ook vrijblijvend contact voor opnemen.

Is uw stal toe aan vernieuwing?

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden

algemene toepassingen Bentonrooster coating

Biggenstal

Bekijk de mogelijkheden voor in de biggenstallen.

vleesvarkenstal

Vleesvarkenstal

Bekijk de mogelijkheden voor in de vleesvarkenstal.

opfokstal

Opfokstal

Bekijk de mogelijkheden voor de opfokstal.