Vleesvarkensafdeling: hygiëne en goede grip

Hygiënische coatings voor de vloer en wanden

Voor een naadloze afwerking van vloer en wand

Bied uw vleesvarkens gedurende 12 tot 14 weken de ideale verblijfsomgeving, met onze hygiënische coatings voor de vloer en de wanden. Net als voor de roosters en andere onderdelen van de compartimenten. Voor een maximale hygiëne door de ruimte eenvoudiger te kunnen reinigen. Sneller en met beter resultaat, omdat er geen sprake is van een poreuze ondergrond of zelfs naden en scheuren.

Extra bescherming tegen bacteriën

Wij dichten het beton van de vloer en de wanden af, voor een hygiënische omgeving die bovendien meer grip biedt. Dankzij de belangrijke anti-slip afwerking voor de varkens. Als uitstekende bescherming tegen schadelijke micro-organismen en ziektekiemen en om tegelijkertijd voorkomen dat de varkens kunnen uitglijden en huidbeschadiging kunnen oplopen.

Verhoog ook uw bedrijfsresultaat!

Onze ervaren specialisten denken graag met u mee over uw specifieke wensen en uitdagingen. Voor hygiënische coatings in de varkenshouderij, zowel voor de vleesvarkenafdeling als de andere compartimenten waar u gebruik van maakt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan leggen we u uit hoe de ingreep uw bedrijfsresultaat kan verhogen.

Voordelen van hygiënische coatings op de vleesvarkensafdeling

Hoge chemische belastbaarheid
Beton heeft een poreuze structuur en is erg gevoelig voor zuren. Onze coatings combineren de stevigheid van beton met de chemische belastbaarheid van een gunstig kunststof.

Duurzame vloerafwerking: langere levensduur
Kras- en stootvast, enorm sterk en daarmee de ideale basis voor een lange levensduur. Een duurzame vloer- en wandafwerking met een hoogwaardige kunststof coating.

Veilige ondergrond dankzij anti-slip
Meer grip voor uw biggen en varkens, waarmee u uitglijden en huidbeschadiging kunt voorkomen. De veilige keuze op de vloer en de wand.

Lagere infectiedruk van het beton
Geen last van ophopend vuil of ziektekiemen die ondanks de reiniging achterblijven. Een mooie gladde afwerking om optimaal te kunnen schoonmaken.

Optimale hygiëne: makkelijker reinigen
Een optimaal hygiënische varkenshouderij, die u sneller en makkelijker kunt reinigen. Minder arbeids- en energiekosten voor een schonere omgeving.

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. op.

Marktleider voor agrarische bedrijven

Zoals u dat van ons als marktleider voor agrarische bedrijven mag verwachten weten we waar u behoefte aan heeft in uw varkenshouderij. We kennen de uitdagingen om de vleesvarkenafdeling goed schoon te maken en de hygiëne te bewaren. In combinatie met de wens om een veilige ondergrond te creëren, waar uw varkens zonder problemen goed op kunnen lopen.

Meer informatie of deskundig advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.